La Fira de Consum Responsable i d’ESS es consolida en la seva cinquena edició

  • La fira va tancar amb uns 75.000 assistents i uns 130.000€ en vendes.

  • Aquest any, es va donar especial significat a l'emergència climàtica a través del missatge "consum responsable, fem una ciutat i un planeta habitables"

Del 20 al 31 de desembre, Barcelona va gaudir per cinquè any consecutiu de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i ubicada a la Plaça de Catalunya.

El mercat posava èmfasi en productes de proximitat, comerç just, elaborats amb energies renovables i prevenció de residus prenent forma dels mercats nadalencs centreeuropeus.

Aquest any però la fira donava un especial significat a l’emergència climàtica amb un missatge concret: “Consum responsable, fem una ciutat i un planeta habitables”

Cal mencionar també que tot i haver-se reduït tres dies va mantenir les dades d’anys anteriors en termes d’assistència (al voltant de les 75.000 persones de les quals un 62% eren dones). Per primera vegada es va calcular el valor de les vendes que giren al voltant dels 130.000€.

Per més informació:

https://www.elperiodico.cat/ca/mes-barcelona/20200103/la-fira-de-consum-responsable-de-barcelona-es-consolida-conscienciant-sobre-lemergencia-climatica-7793873


 


   

Promou


Impulsat


   

Amb el finançament de


This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy